Digital spelkväll

Spelkväll! Det kanske roligaste som finns! Länk till detta underbara event: https://uu-se.zoom.us/j/68122835404

Ikväll 18ak öppnas zoom universumet upp för roliga spel att spela med varandra. Se till att sitta vid en egen dator så blir det roligare för alla. Vi kommer börja med en kort genomgång och sedan dela in er i breakoutrooms. Efter ca en timme kommer vi gå från breakoutrooms för att tävla lite i gemensam frågesport. Sen delas ni upp i andra breakoutrooms igen.

Baskås bästa tips på spel att spela med varandra är dessa:

https://www.spyfall.app/ I spelet kommer alla utom en att veta på vilken plats man är. Den som inte vet är spionen. De som sedan vet platsen ska genom frågor ta reda på vem som är spion. Någon börjar fråga en person och den personen frågar sedan nästa person en fråga. För att de som vet platsen ska vinna måste alla gissa på samma person när man slutligen röstar om vem som är spion.

https://witz.io/ Fyll ut meningarna med något roligt ord. Sedan röstar alla i gruppen på vilken den roligaste meningen är.

http://curvefever.io/play/Åk runt med en gubbe och åk inte in i någon annans ”svans” eller din egen svans, den som inte är träffad sist vinner.

Här är även en länk till 10 andra onlinespel ni kan testa och se om ni gillar innan vi sätter igång.
https://says.com/my/tech/10-free-online-games-you-can-play-with-your-fri...

Psych! The best party game to play with friends (app till mobilen)