Höstsittningen

Baskå vill bjuda in basarna till en återförening och sista kväll tillsammans med oss! Detta kommer ske i form av Höstsittningen som äger rum fredagen den 30:e oktober klockan 18dk på Uthgård, UTN:s kårhus som ligger på Polacksbacken.
Anmälan kommer först att gå ut till de som blev meddelade om att de får förtur efter att de inte fått plats på Basquen, och de kommer få ut den via mailen de anmälde sig med till Basquen. Detta är för att öka chansen för att så många som möjligt ska få en plats till någon av sittningarna. Därefter kommer anmälan att läggas upp via en länk i facebookeventet och då har alla möjligheten att anmäla sig. Alla platser är dock inte reserverade så även om du inte har förtur har du möjlighet att få en plats. Kom ihåg att det finns ett begränsat antal biljetter, så var redo när anmälan släpps!
Information om sittningen
NÄR? Fredag 30/10, 18dk
VAR? Uthgård
KLÄDKOD? Mörk kostym + temaenligt
TEMA? Halloween
PRIS?
UTN-medlem utan/med alkohol: 225 kr / 250 kr.
Ej UTN-medlem utan/med alkohol: 230 kr / 265 kr.
Anmälningslänk för de med förtur släpps: 18/10 14:00
Anmälningslänk dyker upp på facebook: 19/10 19:00
Om du har fått plats på sittningen kan du anmäla ett eller flera spex, antingen själv eller i grupp! Maila då basfiolatbasar.utn.se senast 28/10.
P.g.a. Covid-19 är det väldigt viktigt att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom, detta är extra viktigt under sittningen då vi kommer att vara inomhus. Om du inte kan komma på sittningen p.g.a. sjukdom kan du få pengarna tillbaka, men kom ihåg att meddela BAS-fiol innan sittningen börjar! Du kan skicka ett mail till basfiolatbasar.utn.se

Anmälningslänken kommer nås via detta event: https://www.facebook.com/events/789224431912544