INTeB - BAS-sektionen

Vill du göra din studietid på basåret extra fantastiskt. Älskade du mottagningen och vill ha mer i den stilen? Har du sinnet för att organisera och inser vikten av att kunna påverka? Då är BAS-sektionen och INTeB någonting för dig!

 

Vad är en sektion? En sektion är den organisering som representerar ett visst programs studenter gentemot kåren och institutionen. Alla större program har en egen sektion och Basåret är inte annorlunda. INTeB (Intresseorganisationen för Natur-Tekniskt Basår/Bastermin) är den förening som representerar och agerar för (och i praktiken är) sektionen.

Sektionens viktigaste uppgifter är saker som studiebevakning och organisering av roliga aktiviteter för studenterna men det är helt upp till varje sektion vad den vill göra, allt för att få en så bra studietid som möjligt. Sektionen är även representerad i kårens fullmäktige och kan på så sätt påverka stort. 

Vill du veta mer om BAS-sektionen och om hur du kan engagera dig (eller har några andra frågor om basåret och livet i allmänhet)? Hör av dig till ordförande Michelle Zetterström på bas-ordfatutn.se.
Vi ses!

INTeB - BAS-sektionen

Uppdaterad: 25 juni, 2017