INTeB - BAS-sektionen

Vill du vara med och göra din studietid fantastisk? Älskade du mottagningen och vill göra mer saker i samma stil? Är du en hejare på att organisera sittningar eller kanske vill bli det? Inser du vikten av att kunna påverka? Då är BAS-sektionen och INTe-B något för dig!

 

Vad är en sektion? En sektion är den organisation som representerar studenterna på ett program gentemot kåren och institutionen.  Sektionerna bygger tillsammans upp kåren och alla större program har sin egen sektion. Basåret är inte annorlunda! INTe-B (intresseorganisationen för naturvetenskapligt/tekniskt basår/bastermin) är den förening som representerar för och agerar för (och i praktiken är) basåret.  

Sektionens viktigaste uppgift är studiebevakning men de sysslar också en hel del med organisering av roliga aktiviteter. Det bästa är att det är upp till varje sektion att bestämma vad just den vill göra för att få en så bra studietid som möjligt! Sektionen är också representerad i kårens fullmäktige (även kallat FUM, kårens högst beslutande organ) och kan på så sätt vara med och påverka i frågor som inte bara rör sektionen. Vill du veta mer om BAS-sektionen och om hur du kan engagera dig? Kontakta ordförande på bas-ordfatutn.se.

Vi ses!

INTeB - BAS-sektionen

 

Uppdaterad: 15 augusti, 2020