UTN

Uppsala teknolog- och naturvetarkår finns för dig!

Nu är det dags för ett nytt kapitel i ditt liv. Studentlivet. Att du har valt just Uppsala och att plugga basåret gör oss på Uppsala teknolog- och naturvetarkår väldigt glada. Vi kan med säkerhet intyga att du har en helt fantastisk tid framför dig.

Uppsala teknolog- och naturvetarkår finns med dig under hela din studietid på TekNat-fakulteten i Uppsala. Att vi är din studentkår innebär att vi varje dag arbetar för att göra din utbildning bättre. Detta gör vi genom att lyfta våra medlemmars åsikter i frågor rörande allt från utbildning, kopplingen till en framtida karriär och hur vi studenter trivs på universitetet. Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi påverka!

Förutom att få en bra utbildning så vill kåren även att studietiden ska förgyllas av minnesvärda och roliga händelser, därför anordnar vi massor av spännande event. Utöver Basmottagningen har vi även Forsränningen, speleventet Polhacks, karriärmässan Utnarm, Sveriges största rebusrally och en bal. Allt anordnas av våra engagerade studenter, att engagera sig i kåren är superkul!

Uthgård

Kom gärna förbi kårhuset Uthgård och säg hej! Här kan du värma matlådan, köpa billigt fika eller bara slappa i sofforna på övervåningen. Här sitter även de som arbetar på heltid med att göra din studietid till den bästa. Välkommen vardagar mellan 9-17!

Bli medlem!

Det vi hoppas att du gör nu är att gå in på utn.se/blimedlem och blir medlem i kåren. Som medlem i kåren stöttar du den organisation som jobbar för att göra din utbildning bättre, du får kårtidningen Techna, du får rabatter på alla våra evenemang och du får veta allt som händer på campus genom vårt nyhetsbrev. Det är gratis att vara medlem och du blir det snabbt och enkelt på utn.se/blimedlem.

 

Uppdaterad: 8 augusti, 2020